A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/domagoj-milosevic-201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Svoju imovinu za kredit HDZ-u ponudili bi Milošević i Hebrang | Politika+
Hrvatska

KRIZA U HDZ-U: Svoju imovinu za kredit HDZ-u ponudili bi Milošević i Hebrang

– Jamčio bih svojom imovinom za kredit stranci – kaže Milošević.

Piše: PolitikaPlus/Večernji list

Ljudi iz najužeg vodstva HDZ-a ne namjeravaju iz svog džepa financirati predizbornu kampanju. Najavu predsjednice stranke Jadranke Kosor da će vodstvo stranke osobnim mjenicama jamčiti za kredit te da će tako prevladati problem nastao zbog blokade zgrade središnjice HDZ-a, smatraju promašenom, piše Večernji list.

Blokada na zgradu HDZ-a ne ugrožava poslovanje stranke, jer ionako ne bi mogla biti stavljena pod hipoteku, a računi su (barem za sada) netaknuti.

Potpredsjednik vlade Domagoj Ivan Milošević među rijetkima je koji kažu da bi pristali jamčiti za kredit, a vrijednost imovine mu je takva da bi teoretski sam mogao financirati cijelu kampanju. Spremnost iskazuje i Andrija Hebrang, iako ne vjeruje da će to biti potrebno, a Gordan Jandroković nije htio ni razgovarati o tome da bi svoju imovinu založio za HDZ-ovu kampanju.

– Predsjednica je rekla što je rekla. Za sve ostalo obratite se glasnogovornici stranke – uzrujao se Jandroković.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

domagoj milošević, crni fondovi, hdz, gordan jandroković