A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/justin-bieber-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Justin Bieber nije jedini kandidat za oca djeteta Mariah Yeater | Politika+
Scena

PODMETANJA: Justin Bieber nije jedini kandidat za oca djeteta Mariah Yeater

Za svog bivšeg dečka Johna Terranovu, Mariah Yeater također je tvrdila da je otac njezinog djeteta.

Piše: PolitikaPlus

Justin Bieber očito nije jedini kandidat za oca djeteta Mariah Yeater. Ova 20-godišnjakinja je krajem prošle godine, kad je otkrila da je trudna, za svog bivšeg dečka Johna Terranovu također tvrdila da je otac njezinog djeteta.

 

Čak ga je posjetila u Las Vegasu. Napala ga je te u bijesu zbog njegovog poricanja očinstva razbila staklo njegovog automobila, zbog čega je bila i uhićena. Priču o tom incidentu ispričala je Terranovina baka Frances Lippe.Mariah se nakon prvog posjeta još jednom vratila u Las Vegas kako bi s obitelji svog bivšeg dogovorila kako će im platiti razbijeno staklo. Tom je prilikom Johna tri puta ošamarila, a to je pisalo i u policijskom izvješću. Baka Frances kaže kako djevojku nakon toga više nikada nije vidjela.

 


Još jedan detalj dolazi u prvi plan. Kad je optužila Biebera da je otac njezinog tromjesečnog djeteta, Yeater je navela kako se nije s nikim drugim seksala. Sve vjerojatnijima čine se Bieberove tvrdnje kako nikada nije vidio tu ženu te kako su sve njezine optužbe lažne.

Pjevača navodno podržava i njegova djevojka Selena Gomez,.