A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-sanader-563.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ispovijest Sanaderove punice: Kako nas je Ivo godinama varao | Politika+
Hrvatska

ISKAZI CURE: Ispovijest Sanaderove punice: Kako nas je Ivo godinama varao

"Moj zet bi dolazio k nama u Zagrebu, u stan u Kozarčevoj, i pozivao bi mog muža: ‘Nono, dođi sa mnom, imaš nešto potpisati!’

Piše: PolitikaPlus

Nedjeljni Jutarnji list donosi ekskluzivnu priču o tome kako je Ivo Sanader godinama iskorištavao identitet svojeg punca i punice za razne svoje 'poslove', ispričanu iz prve ruke. Karmela Šarić prepričala je svoj zadnji razgovor s mužem svoje kćerke Mirjane, ali ne novinarima Jutarnjeg, kako biste mogli pomisliti, već splitskim USKOK-ovcima. Iskazi i dalje (ne)kontrolirano cure.

"Moj zet bi dolazio k nama u Zagrebu, u stan u Kozarčevoj, i pozivao bi mog muža: ‘Nono, dođi sa mnom, imaš nešto potpisati!’

Kako je rekla Karmela Šarić, Ivo Sanader ih je neprestano tražio za potpise i osobne iskaznice, ali ništa im nije bilo sumnjivo. Sve dok nisu saznali kako su vlasnici vrijednih nekretnina i zemljišta. U zadnjem telefonskom razgovoru naljutila se na njega kad je saznala da je kupio grobnicu u Zagrebu.

“Ivo, tko će ti od Zagrepčana doći na sprovod!” ljutito je pitala Šarić, što je pak razljutilo njezina zeta i veza se prekinula.

To jutro kad je krenula u USKOK na svjedočenje, novinarka Slobodne Dalmacije pokazala joj je popis zemljišta na Braču.

“Je, to je moj potpis”, potvrdio je Ivo Šarić supruzi i novinarki. Karmela Šarić tri tjedna ranije, 22. prosinca, pred televizijskim kameramae na pitanje o austrijskom računu njezina supruga na kojem je milijun eura odlučno je rekla: “Nema moj suprug taj novac, tko će mu ga dati?
Otkud bi on to imao? Jedino ako je netko treći taj novac stavio na njegov račun.

"Moj zet bi dolazio k nama u Zagrebu, u stan u Kozarčevoj, i pozivao bi mog muža: ‘Nono, dođi sa mnom, imaš nešto potpisati!’ Nikad mu nije rekao što to treba potpisati. Ja sam bila prisutna u nekoliko navrata kad je on tako postupio, no moj suprug Ivo Šarić nije znao što potpisuje, niti mu je on to objašnjavao.

Kad bi Ivo Sanader tako rekao, onda bi mu on dao osobnu iskaznicu. Nije postavljao pitanja za što mu treba. Imao je povjerenja u njega. Ni njemu ni meni nije palo na pamet da bi nas mogao uvući u neke malverzacije. Ivo je vodio svog punca i notaru. Ivo je imao i nekog mešetara koji je vodio brigu o svim njegovim zemljištima. Išao je i u vezi kupnje zemljišta na Braču. Znate, 30.000 kvadrata nije mala površina koja se može sakriti.

Znate li vi koliko je to zemljište čiji je vlasnik bio moj suprug? To vam je kao cijela Kopilica. A ja sam za to saznala neposredno prije dolaska k vama, od novinarke Slobodne Dalmacije,” ispričala je Sanaderova punica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

uskok, ivo šarić, karmela šarić, ivo sanader