A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/MARIJA%20KARAN%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hvalila se da ima veliku ulogu, a u filmu glumi tek dvije minute | Politika+
Scena

PREUVELIČAVANJE: Hvalila se da ima veliku ulogu, a u filmu glumi tek dvije minute

Marija Karan sudjelovanje u holivudskom filmu 'Obred' najavljivala je kao svoj veliki projekt. Srpska glumica pričala je kako su je na snimanju svi samo mazili i pazili.

FOTO: Marija Karan
FOTO: Kurir
Piše: PolitikaPlus

U holivudskom filmu 'Obred' u kojem glavne uloge imaju Anthony Hopkins (73) i Colin O'Donoghue (30), glumi i srpska glumica Marija Karan (29). Marija se u filmu pojavljuje na samo dvije minute, piše srpski Kurir.

Sudjelovanje u filmu najavljivala je kao svoj veliki projekt, a pojavljuje se u sceni u kojoj po kišnoj noći vozi bicikl te je udari automobil. U tom trenutku ona kaže da želi blagoslov svećenika.

- Kad pomislim na dane snimanja filma, mogu bez preuveličavanja reći da mi je toplo oko srca. Mazili su me i pazili. To je zaista bitan osjećaj i u takvim se uvjetima lijepo radi - rekla je nedavno Marija za srpske medije koji je sad prozivaju da je izmislila veliku ulogu koju nikad nije dobila.