Hrvatska

REAKCIJA: Vladimir Šišljagić: HDSSB nikada neće ići u koaliciju s HDZ-om!

'Izjava Keruma kako ćemo u koaliciju s HDZ-om je dokaz da je dezorijentiran u vremenu i prostoru. Neka gleda svoja posla i ostavi na miru HDSSB.'

FOTO: Vladimir Šišljagić
Piše: Ivan Klarić

- Ovo što smo napravili danas, trebalo bi se proširiti po Hrvatskoj da se napravi balans - rekao je Kerum koji misli da će HDZ uspjeti doći 'u balans' s Kukuriku koalicijom. Misli da ne bi bilo ništa čudno i da HDZ koalira sa HDSSB-om u 4. i 5. izbornoj jedinici, rekao je sinoć splitski gradonačelnik i svježi koalicijski partner HDZ-a Želčjko Kerum.

 

'HDSSB nikada neće ići u koaliciju s HDZ-om jer nismo poput Keruma trgovci i da nauštrb naših birača dolazimo do fotelja.'

<< Željko Kerum: Na listu ću staviti svoje najjače ljude, sestru Nevenku i šogora Sapunara!

Danas smo kontaktirali predsjednika HDSSB-a Vladimira Šišljagića i upitali ga je li postojio mogućnost koalicije s HDZ-om u 4. ili 5.- izbornoj jedinici.

- Nikada o tome nismo razgovarali niti o tome razmišljamo. HDSSB nikada neće ići u koaliciju s HDZ-om jer nismo poput Keruma trgovci i da nauštrb naših birača dolazimo do fotelja, rekao je Šišljagić i nadodao.

- Ta izjava Keruma je dokaz da je dezorijentiran u vremenu i prostoru. Neka gleda svoja posla i ostavi na miru HDSSB, poručio je Šišljagić koji zaključuje kako se Kerum na tu izjavu vjerojatno odlučio na nagovor Jadranke Kosor.

- Još jednom ponavlja, HDSSB nikada neće u koaliciju s HDZ-om, rekao je predsjednik HDSSB-a.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hdz, izbori, vladimir šišljagić, željko kerum, hdssb