A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/darinko-kosor-104.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kosor: Pokazali smo da nam fotelje nisu važne, tako će biti i dalje | Politika+
Hrvatska

HSLS: Kosor: Pokazali smo da nam fotelje nisu važne, tako će biti i dalje

HSLS predao kandidacijske liste.

Piše: P/H

Prilikom predaje kandidacijskih lista danas poslijepodne u Državnom izbornom povjerenstvu, predsjednik HSLS-a Darinko Kosor izjavio je da je siguran da će njegova stranka nakon parlamentarnih izbora imati svoj Klub zastupnika, a o broju zastupničkih mandata odlučit će građani.

"Očekujemo dobar rezultat. Nećemo se razbacivati kao druge stranke s 15, 20 mandata, ali siguran sam da ćemo osvojiti puno više od nekih koji danas govore o velikom broju mandata."

HSLS izlazi na izbore u svih dvanaest izbornih jedinica, a u dvanestoj, u kojoj se biraju predstavnici nacionalnih manjina, natjecat će se za predstavnika romske nacionalne manjine.

"Očekujemo dobar rezultat. Nećemo se razbacivati kao druge stranke s 15, 20 mandata, ali siguran sam da ćemo osvojiti puno više od nekih koji danas govore o velikom broju mandata," izjavio je Kosor koji je nositelj HSLS-a u osam izbornih jedinica.

Nositelj u prvoj bit će Velimir Srića, u devetoj Dražen Budiša, u jedanestoj u kojoj dijaspora bira svoje predstavnike Franjo Zeljko, a u dvanaestoj Bajro Bajrić, predstavnik romske manjine.

Kosor smatra da bi prednost HSLS-a na izborima mogla biti to što je ta stranka, kako je rekao, jedina izašla s gospodarskim programom dok su sve druge stranke napravile izborne programe, odnosno obećanja za koja same znaju da ih neće ostvariti nakon izbora.

"Mi smo prije godinu i pol pokazali da nam fotelje nisu važne, a to možemo reči i za razdoblje koje dolazi", kazao je Kosor, misleći na izlazak njegove stranke iz vladajuće koalicije.

Dodao je da će s novom saborskom većinom surađivati samo ako bude spremna na reforme i provedbu mjera gospodarskog oporavka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsls, DARINKO KOSOR, Velimir Srića, Dražen Budiša, Bajro Bajrić