A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Sandra_Bullock__.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sandra Bullock i Keanu Reeves skupa nakon 17 godina prijateljstva | Politika+
Scena

LJUBAV: Sandra Bullock i Keanu Reeves skupa nakon 17 godina prijateljstva

Svi oni koji nisu znali da su skupa mogli su se u to uvjeriti u listopadu kada su bili na zajedničkoj večeri. Super im je zajedno i većinu vremena provode ignorirajući druge i posvećujući se samo sebi - rekao je izvor.

FOTO: Sandra Bullock
Piše: PolitikaPlus/VLM

Dugih 17 godina Sandra Bullock i Keanu Reeves bili su samo prijatelji koji su se hrabrili u najtežim životnim situacijama, a sada su si napokon dali priliku za nešto više. Izvor blizak glumcima potvrdio je da je par od prošlog mjeseca u ljubavnoj vezi u kojoj uživa.

 

- Svi oni koji nisu znali da su skupa mogli su se u to uvjeriti u listopadu kada su bili na zajedničkoj večeri. Super im je zajedno i većinu vremena provode ignorirajući druge i posvećujući se samo sebi - rekao je izvor.

Sandra i Keanu glumili su zajedno u filmu "Brzina", a nakon što se ona prošle godine rastala od Jesseja Jamesa, Keanu je bio jedan od rijetkih prijatelja kojima je Sandra dopustila da je posjećuju. Poslije toga Sandru su mediji povezivali s Ryanom Reynoldsom, a Keanua sa Charlize Theron. No glumci su sada odlučili da je vrijeme za njihovu ljubavnu priču.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

keanu reeves, sandra bullock