A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Hugh%20Laurie.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Hugh Laurie najavio kraj snimanja kultne serije 'Dr. House' | Politika+
Scena

KRAJ NA VIDIKU: Hugh Laurie najavio kraj snimanja kultne serije 'Dr. House'

'Na setu se ponašamo rutinski, imam osjećaj da se više ne dokazujemo ni sebi, ni redateljima, ni kritici. Imat ćemo uskoro 180 snimljenih epizoda, što je doista čudno, da ne kažem smiješno.'

FOTO: Hugh Laurie
Piše: PolitikaPlus/VLM

Glumac koji utjelovljuje doktora Housea tvrdi da su svi na setu serije umorni i da se više ne dokazuju ni sami sebi ni kritici te je uvjeren da je s osmom sezonom kraj blizu.

 

Glumac Hugh Laurie u intervjuu za američki časopis Seven dao je naslutiti da se legendarna serija 'Dr. House' bliži svojem kraju.

'Na setu se ponašamo rutinski, imam osjećaj da se više ne dokazujemo ni sebi, ni redateljima, ni kritici. Imat ćemo uskoro 180 snimljenih epizoda, što je doista čudno, da ne kažem smiješno. Iskreno, mislim da smo u posljednjoj godini snimanja, čak i u posljednjoj fazi serije općenito', kazao je Hugh koji u seriji i glumi ekscentričnog doktora Gregoryja Housea.

Glumac se radi uloge u seriji koja je ušla u svoju osmu sezonu morao iz Londona, gdje mu živi obitelj, doseliti u Los Angeles. To odvajanje teško je psihički podnio, a dosadilo mu je i svako jutro radi snimanja buditi se u 5.30 ne bi li stigao na set.

'Ovisnik sam o kavi. Toliko smo umorni da imamo veće šanse seriju snimiti bez kamere nego bez kave', kazao je glumac.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Hugh Laurie, doktor house, serija