A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/immortals-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Svjetski hit Besmrtnici prikazuje se u CineStar eXtreme dvoranama | Politika+
Kultura

KINO: Svjetski hit Besmrtnici prikazuje se u CineStar eXtreme dvoranama

Uz Split, Osijek, Zadar i Šibenik svoje eXtreme dvorane su dobili Rijeka i Zagreb, a uskoro i Varaždin.

Piše: PolitikaPlus

CineStar eXtreme predstavljaju se kao ultimativne kino dvorane multipleksa CineStar, a od sada su dostupne posjetiteljima u svim gradovima, spremno dočekujući svjetski blockbuster Besmrtnici (Immortals) - spektakularan prikaz borbi starogrčkih bogova i junaka, koji se u kinima prikazuje od 10. studenog. Uz Split, Osijek, Zadar i Šibenik svoje eXtreme dvorane su dobili Rijeka i Zagreb (Cinestar Zagreb i CineStar Novi Zagreb), a 24. prosinca će im se odmah po otvaranju multipleksa CineStar pridružiti i Varaždin.

Riječ je o dosad tehnički najbolje opremljenim kino dvoranama multipleksa CineStar, za koje kažu da ih karakterizira kristalno čista slika koju omogućuju posebni digitalni projektori najnovije generacije, 'laserski precizan' zvuk, te srebrna gigantska specijalno dizajnirana filmska platna.

Slika se projicira iz najmodernijeg digitalnog Barco DP2K-32B projektora, za koji ističu da je najsvjetliji kino projektor na svijetu, na gigantsko platno premazano srebrom koje maksimizira količinu svjetla koje se reflektira nazad u publiku. U CineStar eXtreme  dvorane instaliran je najmoderniji JBL zvučni sustav, a poseban raspored sjedala, uz već spomenutu kristalno jasnu sliku, omogućuje  gledateljima ne samo da uživaju u filmu, već i da svim svojim osjetilimabudu dio njega.

Uz Besmrtnike u ovim dvoranama do kraja godine bit će prikazivani i Sumrak saga: Praskozorje, Nemoguća misija: Protokol duh i Sherlock Holmes: Igra sjena.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

film, kino, cinestar, CineStar eXtreme, multipleks dvorane