A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/justin-bieber-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Justin Bieber ipak nije otac, Mariah povukla tužbu za očinstvo | Politika+
Scena

NIJE OTAC: Justin Bieber ipak nije otac, Mariah povukla tužbu za očinstvo

Mariah koja je 17-godišnjeg Biebera prije dva tjedna prozvala da je otac njezina sina Tristana te od njega tražila da se podvrgne testu očinstva i novac za uzdržavanje djeteta, povukla je tužbu protiv mlađahne pop-zvijezde.

Piše: PolitikaPlus/VLM

Selena Gomez napokon može odahnuti. Njezin dečko Justin Bieber ipak nije otac djeteta 20-godišnje samohrane majke Mariah Yeater.

 

Naime, Mariah koja je 17-godišnjeg Biebera prije dva tjedna prozvala da je otac njezina sina Tristana te od njega tražila da se podvrgne testu očinstva i novac za uzdržavanje djeteta, povukla je tužbu protiv mlađahne pop-zvijezde.

 

Tužba je povučena kad je Bieber odlučio da će se podvrgnuti testu očinstva, ali i tužiti Mariah zbog laži koje o njemu iznosi u javnost. Podsjetimo, dvadesetogodišnjakinja je tvrdila da je prošle godine nakon Justinova koncerta u Los Angelesu s njim imala seksualni odnos u zahodu iza pozornice, da je seks trajao točno trideset sekundi i da je zatrudnjela.

Odvjetnici koju su je zastupali navodno su otkazali svoje angažmane.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

justin bieber