A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/izvanzemljaci.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Izvanzemaljca držala dvije godine u hladnjaku? | Politika+
Scena

RUSKA POSLA : VIDEO Izvanzemaljca držala dvije godine u hladnjaku?

Jegorovnam tvrdi da je tijelo odnijela kući, gdje je ustanovila kako ne daje znakove života...

Piše: PolitikaPlus

Marta Jegorovnam rekla je kako je prije dvije godine usred noći čula čudnu buku blizu svoje vikendice u Petrozavodsku, u zapadnoj Rusiji. Kad je izašla u mraku je počela tražiti izvor zvuka te je navodno pronašla olupinu malog svemirskog broda, koja se još uvijek dimila.

 

U blizini olupine pronašla je tijelo nepoznatog bića, još uvijek odjeveno u ostatke zaštitnog odijela ali prenosi Daily Mail.

 

Jegorovnam tvrdi da je tijelo odnijela kući, gdje je ustanovila kako ne daje znakove života te ga potom umotala u prozirnu foliju i stavila u hladnjak. Za njenu priču zainteresirala se Akademija znanosti Karelijan u Petrozavodsku, koja sada provodi ispitivanja na tijelu.

 

-Moguće je da je ovo vrlo vješto izvedena prijevara, ali ne smijemo odbaciti mogućnost da je riječ o pravom biću iz svemira', rekao je za The Sun stručnjak za NLO-e,Michael Cohen.

Nije isključeno da će se za Martinog 'smrznutog gosta' ispostaviti da je lažan, kao što je nedavno bio slučaj sa sibirskim izvanzemaljcem, za kojeg se ispostavilo da je napravljen od kokošje kože punjene kruhom.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

smrznuti vanzemaljac, rusija