A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/justin%20bieber%20i%20djevojka.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ulovljena u laži: 'Šuti o svemu dok ne izvučem novce od Biebera...' | Politika+
Scena

MARIAH YEATER: Ulovljena u laži: 'Šuti o svemu dok ne izvučem novce od Biebera...'

Mariah Yeater, djevojka koja je optužila pjevača Justina Biebera da je otac njezinog djeteta, konačno je ulovljena u laži.

FOTO: Mariah Yeater
FOTO: screenshot The Insider
Piše: PolitikaPlus/Dnevnik.hr

Tabloid TMZ objavio je poruke koje je Mariah nedavno poslala prijatelju, moleći ga da šuti o svemu dok ne izvuče novce od Biebera.

Čovjek kome je Mariah slala poruke, očito joj nije tako dobar prijatelj jer je odlučio progovoriti o svemu. Poruke je isporučio TMZ-u i odvjetniku Justina Biebera. U porukama ga Mariah moli da izbriše inkriminirajući tekst u kojem njezina majka priznaje kako je otac djeteta njezin bivši dečko Robbie.
Nakon toga mu obećaje dio novaca od alimentacije kao zamjenu za šutnju.

Mariah je očito zaboravila na druge poruke koje je slala svom navodnom prijatelju, kao primjerice onu u kojoj ga moli da uvjeri Robbija da mora sudjelovati u životu svoga sina.

Odvjetnik Justina Biebera, Howard Weitzman, kaže da su poruke samo potvrdile izmišljenu priču Mariah Yeater. 'Ona je sve izmislila kako bi iznudila novac od Justina i prodala svoju priču medijima', rekao je Weitzman.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

justin bieber