A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/natalie-wood-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ponovo otvorena istraga o smrti Natalie Wood | Politika+
Scena

SMRT ZVIJEZDE: Ponovo otvorena istraga o smrti Natalie Wood

Natalie Wood umrla je prije punih tri desetljeća u nikad do kraja razjašnjenim okolnostima.

Piše: PolitikaPlus/Hina/Reuters

Policijski istražitelji ponovo će otvoriti istragu o okolnostima smrti popularne glumice Natalie Wood prije 30 godina, objavio je ured šerifa okruga Los Angelesa.

Natalie Wood umrla je prije punih tri desetljeća, u nikad do kraja razjašnjenim okolnostima.

Tijelo Natalie Wood (43), pronađeno je u moru pokraj otoka Santa Cataline, blizu Los Angelesa. Mrtvozornik je tada zaključio da se radilo o slučajnoj smrti utapanjem.

Zvijezda filmova "Buntovnik bez razloga" i "Priča sa zapadne strane", noć prije smrti provela je pijući na otoku i na jahti sa svojim suprugom, popularnim televizijskim glumcem Robertom Wagnerom i kolegom Christopherom Walkenom.

Mnoge okolnosti njezine smrti ostale su nejasne i obitelj je godinama tražila novu istragu. "Šerifov ured u posljednje vrijeme kontaktirale su osobe koje tvrde da imaju dodatne informacije o utapanju Natalie Wood. Stoga smo odlučili ponovo razmotriti taj slučaj", priopćeno je iz šerifova ureda.

O kakvim se informacijama radi nije objavljeno. Glasnogovornik Roberta Wagnera objavio je da njega policija nije kontaktirala, ali da potpuno podupire otvaranje istrage.

Natalie Wood utopila se 29. studenoga 1981. godine, pretpostavlja se nakon slučajnog pada s jahte, koji njezini suputnici nisu primjetili. Po toksikološkom nalazu, u trenutku smrti bila je u pijanom stanju.

Wood je počela glumiti kao djevojčica, nastupivši kao devetogodišnjakinja u božićnom filmu "Čudo u 34. ulici". U karijeri, prepunoj nastupa u filmskim hitovima, triput je bila nominirana za Oscara, ali nagradu nije osvojila.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

istraga, robert wagner, natalie wood