A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/george-clooney-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ronaldo i Clooney svjedoci Berlusconijeve obrane | Politika+
Scena

SEKSUALNI SKANDAL: Ronaldo i Clooney svjedoci Berlusconijeve obrane

Njih dvojica su sudjelovala na Berlusconijevima 'bunga bunga' zabavama.

Piše: P/H

Nogometaš madridskog Reala Cristiano Ronaldo i hollywoodska zvijezda George Clooney bit će pozvani kao svjedoci obrane na suđenju u vezi sa seksualnim skandalima u koje je upleten bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi, objavio je Daily Mail.

Clooney, koji je po vlastitom priznanju sudjelovao na najmanje jednoj od Berlusconijevih zabava, trebao bi posvjedočiti da se na njima ništa posebno nije događalo.

Radi se o suđenju trima osobama koje su optužene da su Berlusconiju nabavljale prostitutke za njegove "bunga bunga" zabave. Obrana Berlusconijevih navodnih svodnika će na suđenje, koje će početi u Milanu sljedeći tjedan, pozvati 200 svjedoka.

Cristiano Ronaldo će biti pozvan jer ga je mlada striptizeta Karima El Mahroug, zvana Ruby, prozvala da je s njom imao seksualni odnos nakon provoda u jednom milanskom diskoklubu. Ronaldo je to opovrgao, a obrana će tim slučajem pokušati dokazati da je Ruby lažljivica.

Clooney, koji je po vlastitom priznanju sudjelovao na najmanje jednoj od Berlusconijevih zabava, trebao bi posvjedočiti da se na njima ništa posebno nije događalo.

Ne očekuje se da će Ronaldo i Clooney doći na red za svjedočenje do kraja ove godine.

Samom Berlusconiju se odvojeno sudi za seksualni odnos s maloljetnicom Ruby i za zlouporabu ovlasti jer ju je pokušao izvući iz policijskog pritvora.