A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hnk-119.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Noći kazališta 40.000 posjetitelja | Politika+
Kultura

KULTURA: U Noći kazališta 40.000 posjetitelja

Ovogodišnja Noć kazališta održat će se na 70 različitih mjesta, gdje će se izvesti 119 predstava i četrdesetak popratnih programa.

Piše: P/H

Ovogodišnju Noć kazališta, koja je započela u jučer u jutarnjim satima, a završila jutros u ranim jutarnjim satima, posjetilo je 40.000 poklonika kazališne umjetnosti, doznaje se od voditeljica ureda Noći kazališta Nade Kruljac.

Gledatelji su u 27 gradova i 70 institucija uživali u ukupno 119 predstava koja su za njih pripremila kazališta diljem Hrvatska.

Za sve se predstave, kako ističu organizatori, tražila karta više, a u nekim kazalištima na jednom mjestu sjedilo je i po dvoje ljudi.

Ove godine Noć kazališta organizirana je i u Sloveniji, BiH, Austriji, Slovačkoj, Srbiji i Crnoj Gori, a i njihova kazališta bila su dupkom popunjena.

Noć kazališta je manifestacija putem koje se kroz različite programe publici nastoji približiti svijet kazališta, a održana je prvi put 2008. godine kao pilot projekt u Dječjem kazalištu Dubrava i u Šibenskom kazalištu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KAZALIŠTE, HNK, NOĆ KAZALIŠTA