A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/oneal_ron_morris_.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Uhićen muškarac koji je injekcijama cementa podizao stražnjice | Politika+
Scena

CEMENT ZA LJEPOTU: Uhićen muškarac koji je injekcijama cementa podizao stražnjice

Američka policija uhitila je muškarca osumnjičenog da je ženama ubrizgavao ilegalni i opasni koktel od cementa ljepila i brtvila za podizanje stražnjice.

Piše: PolitikaPlus

Oneal Ron Morris (30) osumnjičen je da je ubrizgao najmanje jednoj ženi koktel od cementa, superljepila, mineralnih ulja i brtvila koje se koristi za automobilske gume


Policija još nije predala službeno izvješće, jer je istraga u tijeku. Međutim, narednik William Bamford otkrio je medijima kako je neimenovana žrtva kontaktirala Morrisa u lipnju 2010. godine. Dogovorili su cijenu kozmetičke operacije od 700 dolara. Za svoj novac žena je dobila u stražnjicu niz bizarnih injekcija od cementa, superljepila, mineralnih ulja i brtvila za automobilske gume. Postupak nije rađen u klinici već u stanu. Nedugo nakon što je Morris ubrizgao koktel, ženi su se razvile komplikacije. 

 

- Počelo ju je boljeti cijelo tijelo, a posebno u abdomenu. Osjetila je da nešto nije u redu - rekao je narednik. Otišla je u dvije lokalne bolnice gdje joj nisu znali pomoći prije nego što je otišla u bolnicu u Tampi. Razvila je infekciju i bakteriju MRSA koja je otporna na lijekove te upalu pluća, piše ABC News. Ni tada, pacijentica nije željela otkriti uzrok svojih problema. Liječnici koji su shvatili da se podvrgla nekom ilegalnom tretmanu, obavijestili su o tome Ministarstvo zdravstva. Na žalost, prije nego što su otkrili o čemu se radi, žena je napustila bolnicu. 

 

Uspjeli su riješiti slučaj tek u ožujku 2011. godine, uhitili su Morrisa i optužili ga za prakticiranje medicine bez dozvole i uzrokovanje teških ozljeda.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

inekcija, koktel, oneal ron morrison, stražnjica, cement