A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Hrvoje_Salkovic.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ples sa zvijezdama: Hrvoje Šalković otplesao svoj zadnji ples | Politika+
Scena

ČETVRTA EMISIJA: Ples sa zvijezdama: Hrvoje Šalković otplesao svoj zadnji ples

U prosjeku Ples sa zvijezdama svake subote gleda više od 700.000 gledatelja.

FOTO: HRT
Piše: PolitikaPlus

U četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama šest parova nastavilo je natjecanje te pokazalo svoje umijeće u još dva zahtjevna plesa -foxtrotu i paso dobleu. Nakon raskošnog plesnog spektakla, uslijedila je uzbudljiva završnica i novo ispadanje – show su nakon glasovanja publike napustili Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov.

Ples sa zvijezdama i šestoj sezoni budi veliki interes gledatelja. Svaka od tri emisije emitirana ove sezone bila je najgledaniji sadržaj na svim nacionalnim televizijama u svom terminu emitiranja. U prosjeku ju svake subote gleda više od 700.000 gledatelja.

 

Peta emisija Plesa sa zvijezdama na rasporedu je sljedeće subote u svom, sada već stalnom terminu nakon Dnevnika. Natjecanje nastavlja pet parova.

Koji će parovi nastaviti natjecanje, a tko će ispasti, odlučit će žiri u kojem su Milka Babović, Dinko Bogdanić, Elio Bašan i Davor Bilman, i gledatelji koji za svoje favorite mogu glasovati tijekom cijelog tjedna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hrt, ples sa zvijezdama, hrvoje šalković