A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dragan-paravinja-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dragan Paravinja optužen za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić | Politika+
Crna kronika

GDJE JE ANTONIJA?: Dragan Paravinja optužen za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić

Sud je zatražio i produžetak pritvora.

FOTO: Dragan Paravinja
Piše: PolitikaPlus

Županijsko Državno odvjetništvo u Šibeniku izvijestilo je da je podiglo 'optužnicu protiv hrvatskog državljanina D. P. (1969.) zbog počinjenja kaznenog djela teškog ubojstva i kaznenog djela silovanja u pokušaju' te još jednog kaznenog djela silovanja u pokušaju.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je oko 10 sati 7. lipnja 2011. na cesti Split-Drniš upravljao tegljačem iz smjera Splita prema Zagrebu i dolaskom na križanje ceste Split-Drniš-Zagreb kod mosta na rijeci Čikoli ugledao maloljetnicu A. B. koja je stopirala, nakon čega se kamionom okrenuo i stao te je povezao. Tereti ga se da se u jednom trenutku, vozeći prema Splitu, zaustavio u namjeri da sa maloljetnom A. B. protiv njene volje uporabom sile ostvari spolni odnos; a kako u tome nije uspio, u cilju da onemogući otkrivanje djela; usmrtio ju je te se potom odvezao do područja jezera Brljan na rijeci Krki i bacio njeno tijelo preko ograde u rijeku', stoji u priopćenju.

U priopćenju se navodi i na koji se slučaj odnosni druga optužba za kazneno djelo pokušaja silovanja. 'Okrivljeniku se stavlja na teret da je oko 10 sati 28. lipnja 2010. na području Omiša, a nakon što je prethodno na južnom dijelu Splita kod benzinske postaje Lukoil u tegljač kojim je upravljao primio autostopisticu (1986.); u jednom trenutku zaustavio kamion na zemljanom proširenju uz cestu u namjeri da s njom protiv njene volje ostvari spolni odnos. Budući da u svojoj namjeri zbog niza okolnosti nije uspio, usprkos prijetnjama i uporabljenoj sili, oštećenicu je oko 12,30 sati ostavio kod Šestanovca', nastavlja se u priopćenju. Sud je zatražio i produžetak pritvora.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antonija bilić, dragan paravinja