A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/milan-bandic-040.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Milanu Bandiću rođendansku pjesmu otpjevala Maja Šuput | Politika+
Zagreb

STIJENA U SABORU: VIDEO Milanu Bandiću rođendansku pjesmu otpjevala Maja Šuput

Bandić: Ostati ću gradonačelnik, a u Hrvatskom saboru djelovati će moj klub zastupnika!

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas kako će nakon parlamentarnih izbora, 4. prosinca, ostati na dužnosti gradonačelnika Zagreba te izrazio uvjerenje da će u Hrvatskom saboru djelovati njegov klub zastupnika.

 Odgovarajući na pitanja novinara u Gradskoj kavani gdje je upriličio 'rođendansku kavicu' kako bi proslavio svoj rođendan s prijateljima i simpatizerima, Bandić je okupljene ujedno pozvao da pomognu rad Centra za prevenciju moždanog udara. Rođendansku pjesmu otpjavala mu je Maja Šuput.

"Siguran sam da će klub zastupnika 'Stijena' Milana Bandića, bez obzira koliko imao ljudi, pomoći da hrvatska kola idu naprijed", kazao je Bandić novinarima u Gradskoj kavani, gdje je stigao u pratnji Folklorno instrumentalnog sastava "Remete" i gdje se okupila i većina pročelnika gradskih ureda i članova gradske uprave i dio nekadašnjih čelnika gradskih tvrtki.

 "Kompetentnost, radišnost, odgovornost, solidarnost i socijalna pravda temelji su tima kojem sam na čelu. Nakon izbora neće biti lako, no niskopodni tramvaji će i 5. prosinca voziti zagrebačkim ulicama, a oni koji budu u 'sedlu odgovornosti' morat će zasukati rukave i raditi 16 sati dnevno u interesu hrvatskih građana", rekao je.

 Naglasio je kako će Klub nezavisnih zastupnika "Stijena" Milana Bandića pomoći onima koji će to jamčiti kad dobiju povjerenje građanki i građana. Također je rekao kako neće odustati od gradonačelničke dužnosti te da se priprema i za pet mandat.

 "Milan Bandić ostaje svoj posao odraditi do kraja. Još se nisam umorio. Radim istim entuzijazmom, voljom i žarom kao i prije 11 i pol godina", odgovorio je Bandić na pitanje novinara hoće li odustati od gradonačelničke dužnosti uđe li u Sabor. "Mojim kolegama koji uđu u Sabor, pomoći ću da maksimalno demonstriraju ono što radimo zadnjih 11 i pol godina u Zagrebu: u Zagrebu smo napravili europsku metropolu, a zajedno možemo od Hrvatske napraviti europsku Hrvatsku. I to je naša zajednička zadaća", istaknuo je Bandić.

Izvijestio je da je za Centar za prevenciju moždanog udara, koji djeluje pri bolnici Sestara milosrdnica, dosad prikupljeno tri milijuna kuna putem Zaklade za pomoć osobama oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti (moždanog udara) čiji je utemeljitelj i zakladnik, dok je predsjednica Upravnog odbora akademkinja Vida Demarin.

 "Centar radi punim kapacitetom, no treba nam još oko 800 tisuća kuna za dva uređaja, a večerašnji događaj omogućit će da kupimo barem jedan", kazao je Bandić zahvalivši svima koji će za tu svrhu uplatiti svoj novčani prilog vodeći se geslom 'dobro je činiti dobro'.

Bandić je, naime, pozvao sve koji mogu i žele da umjesto rođendanskih darova uplate prilog zakladi čime će, i u ovim teškim vremenima pokazati velikodušnost i solidarnost s onima koji trebaju pomoć.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gradska kava, zagreb, izbori, milan bandić