A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ADVENT%20U%20ZAGREBU.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Ove godine najraskošniji Advent u Zagrebu | Politika+
Zagreb

ADVENT: VIDEO Ove godine najraskošniji Advent u Zagrebu

U najroskošniji Advent do sada uloženo je dva milijuna kuna, što, tvrdi Amelija Tomašević, nije puno, jer je bilo i donacija.

Piše: Vanja Vučković. Video: PolitikaPlus TV

Predsjednik TZ grada Zagreba Milan Bandić i direktorica TZ grada Zagreba Amelija Tomašević  predstavili su novitete Adventa u Zagrebu koji će se održati od 26. studenog do 31. prosinca.

 

U najroskošniji Advent do sada uloženo je dva milijuna kuna, što, tvrdi Amelija Tomašević, nije puno, jer ne bi uspjeli ostvariti cijeli plan da uz taj iznos nije bilo i donacija.

Ove godine osim Trga Bana Jelačića, Cvjetnog trga i Bogovićeve, građani i turisti moći će u Adventu uživati i na  Britanskom trgu, Gradecu, Kvaternikovom trgu, Trgu Žrtava Fašizma i Zrinjevcu gdje se očekuje i najljepši doček Nove godine uz grupu New Gypsis – rekla je Amelija Tomašević.

U najroskošniji Advent do sada uloženo je dva milijuna kuna, što, tvrdi Amelija Tomašević, nije puno, jer ne bi uspjeli ostvariti cijeli plan da uz taj iznos nije bilo i donacija. Bandić je poručio je da je to ulog koji će se građanima vratiti ''u lipu'' boljim turističkim rezultatima.

- S ponosom možemo konstatirati da turizam u gradu Zagrebu već sad  ide uzlaznom putanjom. Podaci iz listopada 2011. pokazuju da je 15 posto više turista u  gradu Zagrebu u odnosu na prošlu godinu - naglasio je Bandić.

- Ovogodišnji Advent garantira bolji odaziv turista i pozicionirat će Zagreb kao turstičku destinaciju Europe. Ugledni londonski časopis Daily telegraph svrstao nas je među prvih deset top destinacija, a eurospki portali Jelačić plac među najbolje trgove u Europi. Aktivnosti koje će oplemeniti Advent u Zagrebu također će poboljšašti kvalitetnu sliku turističke borbe Zagreba,  ne samo za vrijeme Adventa, nego i u novoj turističkoj sezoni – rekao je Milan Bandić.

Turistička zajedina grada Zagreba isokoristala je priliku da službeno predstavi i QR aplikaciju inovativnog vodiča po Zagrebu za sve turiste i građane korisnike smart telefona koji od spornim objektima u gradu žele saznati više.  

 
Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

advent, zagreb, milan bandić