Scena

KANCONIJER: 'Teška vremena' za Berlusconija: Njegov CD nitko još nije kupio

"Imamo jedan primjerak u skladištu, ali ne znam hoćemo li ga i kada staviti na police."

Piše: PolitikaPlus/Hina/AFP

Teška su vremena za Silvija Berlusconija: nedavno je morao odstupiti s premijerskog položaja kao rekordno nepopularan političar, a njegov novi CD s ljubavnim pjesmama ostvaruje otprilike jednak "uspjeh".

"Imamo jedan primjerak u skladištu, ali ne znam hoćemo li ga i kada staviti na police"

"Istinska ljubav" naslov je prošloga tjedna objavljenog albuma s 11 Berlusconijevih ljubavnih pjesama, koje je uglazbio i pjeva jedan od njegovih prijatelja, napolitanski pjevač i gitarist Mariano Apicella.

"Imamo jedan primjerak u skladištu, ali ne znam hoćemo li ga i kada staviti na police", kazao je prodavač trgovine Feltrinelli u središtu Rima, "Nitko ga još nije zatražio, osim pet novinara."

Trgovina Ricordi Media smještena u najprometnijoj ulici u rimskom središtu - Via del Corso, tvrdi da također ima samo jedan primjerak CD-a, ali ga prodavač nije mogao naći na policama.

Mariano Apicella tvrdi da bivši predsjednik vlade, 75-godišnjak, čuven po seksualnim aferama, "neće odustati" od pisanja ljubavnih pjesma.

"Dobar je u tom području. Romantičan je. Odiše strašću, a to nemaju svi", objašnjava Mariano Apicella.

Radi se o četvrtom CD-u na kojem surađuju Apicella i Berlusconi, koji je u mladosti i sam zarađivao kao pjevač na kruzerima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mariano apicella, silvio berlusconi