A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/soraja.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Soraja Vučelić: Imam savršeno tijelo, ja sam potpuno pakovanje | Politika+
Scena

TAKO SE ONA VIDI: Soraja Vučelić: Imam savršeno tijelo, ja sam potpuno pakovanje

'Zaslužila sam pobjedu jer sam pored savršenog fizičkog izgleda i psihički zdrava. Moji atributi su oni koji se traže.'

FOTO: Soraja Vučelić
Piše: PolitikaPlus

Bivša BB stanarka Soraja Vučelić ne krije svoje atribute, a nije ni lažno skromna. Objasnila je zašto smatra da je baš ona zaslužila ponijeti titulu Playboyeve zečice godine.

 

'Zaslužila sam pobjedu jer sam pored savršenog fizičkog izgleda i psihički zdrava. Moji atributi su oni koji se traže. Mislim da zaslužujem tu titulu, pored poštovanja prema ostalim sudionicama, ja imam savršeno tijelo. Kako bi se reklo, ja sam potpuno pakovanje', izjavila je Soraja Vučelić za srpski Puls .


Bivša BB stanarka, koja se sa sedam drugih djevojka s područja bivše Jugoslavije bori za titulu Playboyeve zečice godine, otkrila je da je dobila glavnu ulogu u spotu Dare Bubamare i Cvije.


'Nosim preslatku haljinicu s kristalima, vozim bijesan auto i upadam u noćni klub... Ali neću vam više otkrivati. Morate to sami vidjeti', zaključila je Soraja, koja je nedavno svoje savršeno tijelo pokazala u Playboyu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

playboy, soraja vučelić, soraja