A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dino%20merlin.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Dino Merlin oduševio Beograđane unatoč prijetnjama | Politika+
Scena

KONCERT: VIDEO Dino Merlin oduševio Beograđane unatoč prijetnjama

Sjajnu atmosferu na koncertu nisu pokvarile ni prijetnje ultradesničarskog pokreta.

FOTO: Dino
Piše: PolitikaPlus/Slobodna Dalmacija

Ni prijetnje, a ni pojedinačni incidenti nisu spriječili beogradsku publiku da istinski uživa u koncertu Dine Dvornika koji je tamo nastupio nakon 20 i više godina.

 

Nakon više od 20 godina, Dino Merlin održao je sinoć koncert u beogradskoj Areni. Da ga se tamošnja publika itekako zaželjela, pokazala je jednoglasna pjesma Dine i publike koja je trajala više od dva i pol sata, a pjevač je vraćan i na bis.

Sjajnu atmosferu na koncertu nisu pokvarile ni prijetnje ultradesničarskog pokreta prije koncerta, ali ni negodovanje pokojeg pojedinca na samome koncertu. Tome je zasigurno pridonijelo i jako policijsko osiguranje koje je pratilo beogradski koncert godine.

Kako piše Slobodna Dalmacija, prije održavanja Dino Merlin darivao je s po jednim dukatom u prvorođene bebe u Beogradu i Sarajevu. Bila su to dva dječaka - Jovan u Beogradu i Ahmet u Sarajevu. Iako je htio osobno predati dukat bebi u Beogradu, policija je procijenila da bi to dodatno otežalo sigurnosnu situaciju pa se od te namjere odustalo. Tijekom koncerta izjavio je da je rođenje dvaju dječaka u Beogradu i Sarajevu, na dan njegova koncerta, simboličan način uspostavljanja veze između dva grada.

Sinoćnji koncert bio je prvi od tri koliko ih Dino Merlin planira održati u Beogradu. Ostala dva bit će održana večeras i sutra. Glazbenik će održati i koncert u zagrebačkoj Areni, 22. prosinca.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

arena beograd, dino merlin