A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/daniel-srb-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Srb: Jaki HSP može 'spriječiti pravosudnu agresiju iz Beograda' | Politika+
Hrvatska

IZBORI : Srb: Jaki HSP može 'spriječiti pravosudnu agresiju iz Beograda'

Na kako na ovim izborima odlučuje o budućnosti, Hrvatska nalazi pred odlukom o ulasku u EU, što podupiru sve stranke, osim HSP-a,

Piše: Ivan Klarić

Predsjednik HSP-a i nositelj koalicijske liste HSP-a i Hrvatske straže u IV. izbornoj jedinci Daniel Srb izjavio je u Osijeku kako ta politička opcija ne snosi odgovornost za politiku rasprodaje nacionalnog bogatstva i rušenja vrijednosti na kojima je stvorena hrvatska država, te da je za Hrvatsku jedini izlaz prestanak takve politike.

 

Hrvatskoj ne trebaju "španjolska nezaposlenost, grčka zaduženost, niti problemi Portugala i Italije" kao ni da, ulaskom u EU bude prepuštena na upravljanje nekom drugom.

Na središnjem predizbornom skupu za IV. izbornu jedinicu Srb je u osječkom HNK-u kazao da se rast nezaposlenosti, pad industrijske proizvodnje i drugi gospodarski problemi ne mogu riješiti novim zaduživanjem i prodajom nacionalnih resursa.

 

"Samo snažni HSP s velikim brojem saborskih zastupnika može biti jamstvo, da se neće prodavati HEP, "Hrvatske šume" i "Hrvatske vode", kao ni druge nacionalne vrijednosti,", istaknuo je Srb dodavši da samo jaki HSP može "spriječiti pravosudnu agresiju, koja dolazi iz Beograda".

 

Ocijenio je na kako na ovim izborima odlučuje o budućnosti, jer se Hrvatska nalazi pred odlukom o ulasku u Europsku uniju, što podupiru sve parlamentarne stranke, osim HSP-a, "koji ima koncept slobodne Hrvatske".

 

Kako je rekao, Hrvatskoj ne trebaju "španjolska nezaposlenost, grčka zaduženost, niti problemi Portugala i Italije" kao ni da, ulaskom u EU bude prepuštena na upravljanje nekom drugom. Srb je i danas obećao održavanje "prosvjeda povijesnih razmjera" bude li netko, smatrao da može bez odluke hrvatskog naroda na referendumu uvoditi zemlju u bilo kakve asocijacije tj. donese li se odluka o ulasku u EU bez referenduma.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsp, daniel srb