A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/jolie%20angelina.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Angelina Jolie: Snimanje filma o ratu u Bosni bio je pomalo lud potez | Politika+
Kultura

RAZGOVOR: Angelina Jolie: Snimanje filma o ratu u Bosni bio je pomalo lud potez

'Nisam znala da će sve biti tako osjetljivo. Morali smo paziti na svaki korak, svaki potez je bio osjetljiv.'

FOTO: Angelina Jolie
Piše: PolitikaPlus

Američka glumica Angelina Jolie gostovala je u popularnoj CBS-ovoj emisiji "60 minuta" gdje se voditelju Bobu Simonu otvorila i pričala o filmu o ratu u Bosni, svojoj majci, naslijeđu i ljepoti. Premijera filma "U zemlji krvi i meda" najavljuje se za sredinu prosinca i unatoč premišljanjima, film će biti prikazan na bosanskom jeziku, s engleskim titlovima.

Angelina je rekla da ljudi koji je poznaju nisu bili iznenađeni što snima film tako teške tematike, ali su ipak smatrali da je to pomalo lud potez: "I sama mislim da je to bio pomalo lud potez". U kratkom prilogu pojavljuju se i Rade Šerbedžija te Goran Kostić i Zana Marjanović koji potvrđuju da su i sami sudjelovali u izmjenama dijaloga i scena te smatraju da se u filmu ogleda brutalna realnost rata.

Voditelj Bob je Angelinu pitao o prosvjedima bosanskih žena žrtava rata te je upitao je li uopće bila svjesna u što se upušta. "Nisam znala da će sve biti tako osjetljivo. Morali smo paziti na svaki korak, svaki potez je bio osjetljiv", rekla je Angelina i napomenula da se radi o fikciji, a ne o dokumentarcu.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

angelina jolie