A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/winehouse%20amy.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Haljina Amy Winehouse prodana za više od 40 tisuća funti | Politika+
Scena

AUKCIJA: Haljina Amy Winehouse prodana za više od 40 tisuća funti

Radi se o haljini u kojoj je tragično preminula pjevačka zvijezda Amy Winehouse pozirala za naslovnicu svog albuma "Back to Black".

FOTO: Amy Winehouse
Piše: PolitikaPlus

Bijela haljina u kojoj je tragično preminula pjevačka zvijezda Amy Winehouse pozirala za naslovnicu svog albuma "Back to Black" na humanitarnoj aukciji je prodana za više od 40 tisuća funti čileanskom modnom muzeju.

"Museo de la Moda" u Santiagu izdvojio je za haljinu koju je kreirala tajlandska dizajnerica Disaya 43.200 funti (oko 380.000 kuna), iako je bila procijenjena na između 10 i 20 tisuća funti. Prihod od aukcije ide Zakladi Amy Winehouse.

Na istoj "Passion for Fashion" ("Strast za modom") aukciji je ponuđena i jedna od haljina Audrey Hepburn, procijenjena na između 40 i 60 tisuća funti, ali je ostala neprodana. Riječ je o haljini dizajnerice Edith Head, koju je Audrey nosila u filmu "Praznik u Rimu".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

AMY WINEHOUSE