A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/neymar.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Neymar kažnjen sa šest tisuća eura jer je suca nazvao lopovom | Politika+
Sport

KAZNA: Neymar kažnjen sa šest tisuća eura jer je suca nazvao lopovom

Riječ je o komentarima koje je Neymar odaslao još prošle godine nakon ligaškog poraza od Vitorije, a koji su tek sada stigli na naplatu.

Piše: Ivan Soldo

Najtalentiraniji brazilski nogometaš, Neymar, kažnjen je novčano sa 6000 eura zbog uvredljivih komentara na račun suca putem društvene mreže Twittera.

Riječ je o komentarima koje je Neymar odaslao još prošle godine nakon ligaškog poraza od Vitorije, a koji su tek sada stigli na naplatu.

Mladi napadač Santosa tada je tvitao kako je njegov klub "uvijek oštećen od sudaca", a otišao je i tako daleko da je suca Sandra Meiru Riccija nazvao "lopovom".

Neymarovi odvjetnici kasnije su pokušali osvjetlati ime svog klijenta tvrdnjama da je prijatelj od igrača objavio tvitove na njegovom računu, ali to nije uvjerilo prekršajnog suca koji ga je svejedno novčano kaznio.

"Bio je to Neymarov račun i njegova lozinka, pa on mora biti odgovoran", komentirao je Giuliano Bozzano, odvjetnik spomenutog uvrijeđenog nogometnog suca, uz dodatak da će svota od 6000 eura odštete biti donirana u dobrotvorne svrhe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nogomet, sudac, kazna, neymar