A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/majmun%20skida%20haljinu.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nestašni majmuni pokušali razgolititi tajvansku studenticu | Politika+
Scena

SMIJEŠNA NEZGODA: Nestašni majmuni pokušali razgolititi tajvansku studenticu

Dvadesetdvogodišnja studentica postala je prava zvijezda nakon što su je tijekom odmora na Baliju dva majmuna pokušala razgolititi...

FOTO: Caters News Agency
Piše: PolitikaPlus

Nakon što je neugodan incident s majmunom od studentice Charmian Chen napravio internetsku zvijezdu ona pokušava pronaći način da padne u zaborav.

 

Naime, prije dva mjeseca dvadesetdvogodišnja je tajvanska studentica posjetila Bali gdje su joj dva nestašna majmuna pokušala skinuti haljinu. Studentica, koja je inače i model, pokušala je spriječiti "skidanje" no majmun joj je ipak povukao majicu pa je ostala razgolićena.Slike s majmunima su procurile na internet, a pojavile su se i na blogovima i forumima u SAD-u i Velikoj Britaniji. Charmian od tada telefon ne prestaje zvoniti, a njen facebook profil zatrpan je zahtjevima za prijateljstvo. Televizijske su kuće u rodnom Tajvanu o studentici napravile brojne priloge, a osim toga mole je da se pojavi pred kamerama i komentira smiješnu nezgodu.

 

 

Charmian Chen dodala je kako joj je, nakon što se vratila s odmora, bilo čudno vidjeti toliki broj zahtjeva za prijateljstvo, ali onda je shvatila o čemu je riječ. Dok je bila na odmoru na Baliju nije marila, no sada kada je ponovno na Tajvanu ne želi biti poznata samo zbog svojih grudi.

 Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

razgolititi, charmian chen, bali, smiješna nezgoda, majmuni, tajvan