A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/eros4u-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Počeo međunarodni sajam erotike - očekuje se 15.000 posjetitelja | Politika+
Scena

EROS4U: Počeo međunarodni sajam erotike - očekuje se 15.000 posjetitelja

Na sajmu sudjeluju i nevladine udruge koje se zalažu za ravnopravnost spolova.

Piše: P/H

Drugi međunarodni sajam erotike i prateće industrije "Eros4U" na kojem nastupaju poznata imena iz svijeta erotike otvoren je poslijepodne na Zagrebačkom velesajmu.

Voditelj sajma "Eros4U" Petar Penava rekao je kako je trodnevni sajam erotike, koji je otvoren do 4. prosinca, organizran u tri dijela: show program, izložbeno-prodajni te edukativni dio.

Na sajmu sudjeluju i nevladine udruge koje se zalažu za ravnopravnost spolova, prevenciju nasilja nad ženama, prevenciju i zaštitu od spolno prenosivih bolesti.

Napomenuo je kako će u sklopu show programa posjetitelji, koji moraju biti punoljetni, na tri pozornice vidjeti nastupe poznatih striptizeta i stripera kao što su Alexa Wild, Angel Rivas, Mia Magma, Hally Thomas, Marcello Bravo, Nikky Raider, Cathy Heaven i drugi.

Penava je naveo i da u izložbeno-prodajnom dijelu sajma stotinjak izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja predstavlja najnovije proizvode iz svijeta erotike i prateće industrije.

Uz to, na edukativnom dijelu održat će se predavanja na temu spolnosti, prevencije spolno prenosivih bolesti, zaštite ravnopravnosti spolova te sprječavanja nasilja nad ženama. Na sajmu sudjeluju i nevladine udruge koje se zalažu za ravnopravnost spolova, prevenciju nasilja nad ženama, prevenciju i zaštitu od spolno prenosivih bolesti.

Napominjući kako je prošle godine sajam posjetilo 12 000 posjetitelja, Penava ove godine očekuje posjetu njih oko 15 000. Tijekom sajma održava se i međunarodna izložba erotike "Erex 11" na kojoj su 42 umjetnika iz Hrvatske, Italije, Makedonije, Francuske i Slovenije izložila 106 svojih radova. Autor izložbe je Hanibal Salvaro, a organizator Likovni art dizajn centar "Ladica".

Sajam "Eros4U" organizirao je Zagrebački velesajam u suradnji s tvrtkom "Zauder film".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Petar Penava, Angel Rivas, Alexa Wild, pornografija, erotika, eros4u