A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/conardu-murray-reuters.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jacksonov liječnik uložit će žalbu | Politika+
Scena

LOS ANGELES: Jacksonov liječnik uložit će žalbu

Odvjetnici dr. Conrada Murraya ispunili su sve potrebne dokumente na sudu u Los Angelesu, nakon čega će uslijediti i službeno podnošenje žalbe.

Piše: PolitikaPlus

 Liječnik Michaela Jacksona namjerava uložiti žalbu na presudu suda koji ga je proglasio krivim za pjevačevu smrt i osudio na četverogodišnju kaznu zatvora.

 

Odvjetnici dr. Conrada Murraya ispunili su sve potrebne dokumente na sudu u Los Angelesu, nakon čega će uslijediti i službeno podnošenje žalbe na presudu kalifornijskom Prizivnom sudu, izvijestili su mediji. Murray je prošli mjesec osuđen na četverogodišnju kaznu zatvora zbog ubojstva iz nehata kralja popa Michaela Jacksona. No u skladu s kalifornijskim zakonom, samo će pola kazne provesti iza rešetaka.

 

"Svatko tko objektivno pogleda ono što se dogodilo mora doći do zaključka da je doktor Murray napustio svog pacijenta. Ovo je neprihvatljivo ponašanje za jednog liječnika i sramotno je za njegovu časnu profesiju. Govorimo o odvratnoj devijaciji ponašanja i zbog toga sud smatra da doktor Murray nije podoban za uvjetnu kaznu", izjavio je sudac te mu odredio četverogodišnju kaznu zatvora. Conrad za svoje nedjelo morati isplatiti i novčanu odštetu djeci preminulog Jacksona. Odluku o točnom iznosu odštete sud će donijeti u siječnju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

michaela jacksona, dr. Conrad Murraya