A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dino%20merlin.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dino Merlin nedostupan Ceci! Razlog? Dugovi iz prošlosti... | Politika+
Scena

PRVO PARE!: Dino Merlin nedostupan Ceci! Razlog? Dugovi iz prošlosti...

Pjevač ljut jer mu je Svetlana Ražnatović ostala dužna za pjesme „Beograd“, „Zaboravi“ i „Žarila sam žar“

Piše: Branko Čović
To što je u kućnom pritvoru, samo je jedan od razloga zbog kojih Svetlana Ražnatović nije sudjelovala na koncertu Dina Merlina u Areni! Drugi razlog je Merlin otkrio bosanskim medijima:


- Pjesme „Beograd“, „Zaboravi“ i „Žarila sam žar“ Ceci sam dao u hotelu u Zürichu, negdje oko Nove 1991. godine, kad je njen partner bio Haro Samardžić. Kad su ponudili novac, ja sam rekao: „Ne, ove pjesme su veliki hitovi i ja želim tantijeme“ - rekao je Dino i dodao da su oni zatajili tko je autor pjesama i na neki način ga oštetili.

- Ceca me pozvala jer je htjela da joj radim novu ploču. Rekao sam joj da prvo izmiri dugove. Taj razgovor je kasnije poslužio za priču kako se redovito čujemo i uredno sarađujemo. To je notorna neistina. I kad bi mi prišla na koncertu, ne znam kako bih reagirao, ali sam dovoljno organiziran čovjek da imam ljude koji paze tko mi može prići. Ceca ne može - rekao je Dino.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dino merlin, pjesme