A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/MuhammadAli.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Muhamed Ali pušten iz bolnice, Kličko završio u bolnici | Politika+
Sport

BOLESNIČKI KREVETI: Muhamed Ali pušten iz bolnice, Kličko završio u bolnici

Jedan od najboljih boksača svih vremena Muhamed Ali uspješno se oporavlja od dehidracije zbog koje je nekoliko dana proveo u bolnici u Phoenixu.

Piše: Politikaplus

Muhamed Ali je hospitaliziran dva dana nakon što je prisustvovao sahrani bivšeg rivala Joea Freizera koji je preminuo 7. studenog u 68 godini od posljedica raka jetre.

 

Ali je navodno u svom domu ostao bez svijesti zbog čega je njegova supruga pozvala hitnu pomoć koja ga je prevezla do bolnice. Ali bi 17. siječnja iduće godine trebao proslaviti 70. rođendan, a već 30 godina boluje od Parkinsonove bolesti koja je uvelike oštetila njegov živčani sustav. Muhammad Ali je kroz karijeru imao ukupno 61 borbu, od čega je slavio u 56 mečeva. Doživio je samo pet poraza. Svijet ga pamti po legendarnim borbama s nedavno preminulim Joeom Frazierom i Georgeom Foremanom.

 

Za razliku od Muhameda Alija koji je napustio bolnicu još jedan boksački velikan Vladimir Kličko (35) je završio u bolničkom krevetu. Kličko je morao prekinuti trening u kampu u Goingu u blizini Kitzbühela i helikopterom je prevezen u bolnicu u Innsbrucku zbog problema s bubrežnim kamencem. Liječnici su svjetskom prvaku prema verzijama IBF, WBA i WBO dali sredstvo protiv bolova, te mu propisali da pije velike količine vode kako bi kamenac izbacio putem mokraće. Vladimir Kličko bi iduće subote trebao braniti naslove u Düsseldorfu protiv Francuza Jeana Marca Mormecka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vladimir kličko, muhamed ali, wbo, wba, boks