A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/izbori.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

GONG: Svećenik na misi govorio za koga glasati | Politika+
Hrvatska

UPOZORENJA: GONG: Svećenik na misi govorio za koga glasati

GONG je danas do 19:30 sati zaprimio 30-ak dojava građana o različitim oblicima kršenja izborne šutnje, uglavnom iz Zagreba i istočnih dijelova zemlje, te iz Bosne i Hercegovine.

Piše: PolitikaPlus

GONG-u je dojavljeno 'lijepljenje plakata na gradskom info centru, dijeljenje letaka, pa čak i ispred jednog biračkog mjesta u inozemstvu, pojavljivanje letaka pojedinih političkih stranaka u poštanskim sandučićima, SMS poruke i Facebook aktivnosti s uputama o glasovanju, te telefonsko agitiranje putem govornog automata koji sugerira glasovanje za određenu političku stranku'.

 

Dojavljeno je i agitiranje predstavnika Katoličke crkve tijekom mise u gradu na istoku Hrvatske.

GONG podsjeća da su svi poslodavci dužni svojim zaposlenicima koji žele iskoristiti svoje biračko pravo osigurati slobodno vrijeme za glasovanje.

Starije, nemoćne i bolesne osobe te trudnice i osobe s posebnim potrebama, mogu od biračkog odbora zatražiti dolazak članova biračkog odbora do njihove lokacije.

Lokaciju određenog biračkog mjesta, građani mogu provjeriti na internetskoj stranici Ministarstva uprave.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori, katolička crkva, gong