A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-josipovic-393.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Josipović na izborima: Nova Vlada odlučno će poduzeti sve da se izađe iz krize | Politika+
Hrvatska

IZBORI: Josipović na izborima: Nova Vlada odlučno će poduzeti sve da se izađe iz krize

"Nadam se da će suradnja s novom Vladom, ma koje boje bila, biti još bolja"

Piše: PolitikaPlus/Hina

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović glasovao je jutros na izborima za sedmi saziv Hrvatskoga sabora, izjavivši novinarima kako vjeruje da će nova Vlada odlučno poduzeti sve da se izađe iz gospodarske krize te kako se nada da će suradnja s novom Vladom, bez obzira na to tko pobijedi na izborima, biti još bolja nego dosad.

"Nadam se da će suradnja s novom Vladom, ma koje boje bila, biti još bolja"

"Vjerujem da će nova Vlada odlučno poduzeti sve da se izađe iz gospodarske krize", kazao je Josipović nakon glasovanja na biračkom mjestu u Palmotićevoj 30, gdje je zajedno sa suprugom Mirjanom stigao jutros nešto poslije 9 sati.

Josipović je napomenuo da se naše društvo, kao moderno društvo 21. stoljeća, suočava s velikim problemima i izazovima, te kazao da "svakim rješavanjem tih problema, društvo uvijek radi dobre i pozitivne stvari".

Na pitanje kako ocjenjuje suradnju s dosadašnjom Vladom, Josipović je rekao kako je ona bila "nekad bolja, neki put malo lošija". "Nadam se da će suradnja s novom Vladom, ma koje boje bila, biti još bolja", dodao je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori, ivo josipović