Hrvatska

IZBORI: Zoran Milanović: Vjerujem u pobjedu, treba pričekati rezultate d'Hondtove metode

"Uspjeh je svaki rezultat koji će pokazati povjerenje građana."

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predsjednik SDP-a i kandidat Kukuriku koalicije za premijera Zoran Milanović glasovao je jutros na parlamentarnim izborima na biračkom mjestu u Osnovnoj školi Petra Zrinskog, u Krajiškoj ulici, a okupljenim novinarima izjavio je kako očekuje pobjedu.

"Uspjeh je svaki rezultat koji će pokazati povjerenje građana."

Na biračko mjesto Zoran Milanović stigao je nekoliko minuta iza 8 sati u pratnji supruge, a na biralište je stigao pješice.

"Očekujem pobjedu", izjavio je Milanović novinarima nakon glasovanja, rekavši kako pobjedu očekuje zbog povjerenja građana jer su, dodao je, izbori stvar povjerenja.

Novinare je zanimalo i što će raditi danas na izborni dan, na što je Milanović odgovorio kako će prvi dio ove nedjelje posvetiti obitelji, sportu i glazbi, a drugi dio službi i služenju, te da će, ako pobjedi na parlamentarnim izborima, odmah početi raditi.

Na pitanje što je za njega uspjeh na parlamentarnim izborima, Milanović je odgovorio kako je to svaki rezultat koji će pokazati povjerenje građana, te da svakako, prije konkretnih poteza, treba pričekati rezultate izbora. Vezano za ishod glasovanja spomenuo je kako treba pričekati i rezultate d'Hondtove metode.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zorna milanović, izbori