A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/josip-boljkovac-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Boljkovac nije mogao glasovati - tražili mu potvrdu da je pušten iz zatvora! | Politika+
Hrvatska

IZBORI: Boljkovac nije mogao glasovati - tražili mu potvrdu da je pušten iz zatvora!

"Oni koji su privremeno brisani s biračkih popisa, poput njega koji je bio u istražnom zatvoru, mogu glasovati, ali moraju predočiti potvrdu."

Piše: PolitikaPlus

91- godišnji Josip Boljkovac, koji je proteklog tjedna pušten iz zatvora, svoju građanski dužnost namjeravao je ispuniti u Karlovcu, gdje je prijavio prebivalište, iako stalno boravi u 25 kilometara udaljenoj Vukovoj Gorici, gdje ga je nedavno uhitio odred do zuba naoružanih specijalaca. No, glasovati nije mogao, jer nije predočio potvrdu da je pušten iz istražnog zatvora.

Oni koji su privremeno brisani s biračkih popisa, poput njega koji je bio u istražnom zatvoru, mogu glasovati, ali moraju predočiti potvrdu – objašnjava predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva i predsjednik Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković. No, Boljkovac u tome vidi zavjeru, smatrajući  da iza odluke da mu se uskrati glasovanje stoji upravo Perković,

- Poznajemo se jako dobro, suprotne smo strane, rekao je Boljkovac, koji je na koncu odlučio da je zbog prehlade bolje da preskoči proceduru na koju je upućen i odustane od glasovanja na ovim izborima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

josip boljkovac, izbori