A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/gradjanska%20akcija%20sdp.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

SDP-ovce pod prozorom dočekali s upozorenjem: 'Gledamo vas' | Politika+
Hrvatska

AKCIJA: SDP-ovce pod prozorom dočekali s upozorenjem: 'Gledamo vas'

Građanska akcija nije propustila upozoriti one koji će formirati novu vlast.

Piše: PolitikaPlus

Građanska akcija nije propustila upozoriti one koji će formirati novu vlast da moraju biti oprezni i paziti što rade. Transparentom na kojem su ispisali veliku poruku 'Gledamo vas!' poručili su Zoranu Milanoviću i njegovoj ekipi da će biti pod budnim okom javnosti.

 

U ponedjeljak ujutro oko 8.30 sati Građanska akcija prosvjedovala je ispred središnjeg ureda SDP-a na Iblerovom trgu noseći transparent na kojem su velikim slovima ispisali poruku: "Gledamo vas!".

Ova kratka i jasna poruka inače sve glasnije Građanske akcije jasno je upozorenje onima koji su od sada odgovorni za budućnosti svih građana ove zemlje da moraju pripaziti što rade.

"Dobro jutro novoj vlasti. Dosljedni u svom djelovanju i predani u borbi za duboke i stvarne društvene promjene na bolje došli smo jutros pred središnjicu SDP-a prenijeti poruku kako ćemo budno paziti kako će se buduća vlast ponašati. Nova vlast je dobila gotovo plebiscitarnu podršku na izborima da uvede STVARNE i DUBOKE društvene rezove i izvede ovu zemlju iz prošlosti i uvede u budućnost. Budućnost u kojoj se živi od svoga rada, u budućnost gdje se policija bavi istraživanjem pravih kriminalaca, budućnost u kojoj hrvatska prednjači u borbi protiv korupcije u regiji, ali i u budućnost gdje političari rade za dobrobit svojih građana", poručili su iz Građanske akcije te najavili budućoj vlasti da će ih budno gledati te da ne prihvaćaju ništa manje od stvarnih promjena.

"Ako smo imali snage boriti se mjesecima protiv zločinačke organizacije, budite uvjereni da cemo vam 'izvaditi mast na slamčicu' svojim djelovanjem ukoliko sve ostane na praznim obećanjima. Ne želite da vas počnemo posjećivati", naveli su iz Građanske akcije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori, vlast, sdp