A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/madonna.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Američka kraljica popa Madonna nastupa u poluvremenu Super Bowla | Politika+
Scena

NASTUP: Američka kraljica popa Madonna nastupa u poluvremenu Super Bowla

Super Bowl se održava 5. veljače 2012. na stadionu Lucas Oil u Indianapolisu, domu momčadi Indianapolis Colts. Spektakl, koji će se emitirati u poluvremenu, prenosit će se u cijelom svijetu.

Piše: PolitikaPlus/Hina

- Američka kraljica popa Madonna nastupit će u poluvremenu idućeg Super Bowla, koji svake godine pred TV-prijamnike privuče rekordan broj gledatelja, izvijestili su organizatori događaja.

Među umjetnicima, koji su u zadnjih nekoliko godina sudjelovali u spektaklu koji se održava u poluvremenu susreta, pojavili su se Black Eyed Peas, Who, Bruce Springsteen, Prince, Rolling Stonesi, Paul McCartney i U2, podsjećaju iz Nacionalne lige američkog nogometa (NFL) i iz uprave TV-mreže NBC koja prenosi cijeli događaj.

Madonninu točku koreografski će osmisliti Jamie King i članovi umjetničke grupe Cirque du Soleil.

Super Bowl se održava 5. veljače 2012. na stadionu Lucas Oil u Indianapolisu, domu momčadi Indianapolis Colts. Spektakl, koji će se emitirati u poluvremenu, prenosit će se u cijelom svijetu. Prošle ga je godine putem tv-prijamnika pratilo više od 162 milijuna ljudi diljem svijeta.

Za Madonnu će taj događaj biti prilika da se pojavi u javnosti neposredno prije početka prikazivanja u SAD-u njezina novog filma "W.E" o romansi između britanskoga kralja Edwarda VIII. i pučanke Wallis Simpson. Film će se prikazati samo dva dana nakon Super Bowla, a premijerno je izveden u Londonu 24. listopada.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

super bowl, madonna