Kultura

NAGRADNE ULAZNICE: Vodimo vas na klupski koncert grupe Meritas!

Vrijeme radnje ovog zimskog druženja sa zagrebačkim fanovima je četvrtak, 8. prosinca, a mjesto Mali pogon Tvornice kulture s početkom u 21h.

Piše: PolitikaPlus

Nakon australskih nastupa u sklopu "Festivala australsko-hrvatskog prijateljstva", grupa Meritas odlučila se za zimski koncert pred zagrebačkom publikom koja ih voli i prati više od deset godina. Za sve koji ovaj četvrtak odluče provesti u Tvornici, pripremili su više od sat i pol programa koji će objediniti dobro poznate starije hitove, ali i nove pjesme kojima najavljuju izlazak novog albuma, predviđenog za proljeće 2012. Repertoar će tako činiti već kultne "Igra", "Odjednom ti", "Na kraju sna" ili novije „Budi blizu“ i "Ples“ te mnoge druge pjesme zbog kojih Meritas zauzimaju posebno mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Kapacitet je ograničen na samo 250 ljudi! No, dva čitatelja PolitikaPlusa nagrađujemo s po dvije besplatne ulaznice.

      
       


Sve što trebate je odgovoriti na nagradno pitanje:


Tko su članovi grupe Meritas?

Točan odgovor s naznakom "Meritas" do četvrtka u 10:00 pošaljite na [email protected] i ne zaboravite napisati vaše ime i prezime, adresu i broj telefona/mobitela.Ovaj prosinački koncert namijenjen je svima koji  uživaju u toplim, plesnim i pjevnim melodijama Meritas, a mogli bismo ih nazvati najljepšim pjesmama za dvoje jer iz svake od njihovih skladbi izvire ljubav, ona čista, iskrena, lijepa i katkad bolna koja pokreće svijet, a tako i njihovo kreativno stvaralaštvo.

Još jedno veliko priznanje stiglo im je prije nekoliko dana iz Osijeka gdje su Anita Valo i Meri Jaman, zajedno sa prijateljicom i suradnicom Jelenom Radan proglašene dobitnicama godišnjih volonterskih nagrada osječkog Volonterskog centra.

Nagrade su im uručene u sklopu svečanosti koja se pod motom Nevidljivo učiniti vidljivom održala 1. prosinca u osječkom Arheološkom muzeju, a dodjeljuju se pojedincima i organizacijama koje su svojim djelovanjem pokazali najbolje primjere volonterstva i djelovanja za opće dobro u zajednici.


 

U nizu lijepih događaja za grupu Meritas, nakon odličnog iskustva iz Australije te Volonterske nagrade, preostaje jedino uputiti se na njihov zimski klupski koncert koji će kao i svaki njihov nastup  do sada biti bogat pozitivnom energijom i emocijama. Meri i Anita ovo druženje s publikom najavljuju kao romantično i intimno, a kao takvo će izvrsno pristajati u blagdansko-zimsko raspoloženje koje nam predstoji. 

Podsjetimo, grupa Meritas svakim je klupskim druženjem okupila brojne obožavatelje iz Zagreba ali i šire, pa su 2006. godine održali nezaboravan koncert u punom Aquariusu, dok su 2007. u Tvornici kulture održale uistinu poseban, unplugged nastup povodom deset godina grupe.

Ulaznice za koncert možete kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim po cijeni od 45 kn u pretprodaji i 55 kn na dan koncerta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

meritas, menart, tvornica kulture