A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/susret%20u%20gradskoj%20skupstini_udruge%20invalida%202011.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tradicionalno druženje s udrugama invalida u Gradskoj skupštini | Politika+
Zagreb

DRUŽENJE: Tradicionalno druženje s udrugama invalida u Gradskoj skupštini

Domaćin susreta bio je predsjednik Gradske skupštine koji je zajedno s gradonačelnikom Bandićem saslušao pohvale, ali i probleme.

FOTO: Sa susreta u Staroj gradskoj vijecnici
FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus/Zagreb.hr

Na današnjem tradicionalnom druženju u Gradskoj skupštini s predstavnicima udruga osoba s invaliditetom, naglašena je odlična suradnja i partnerski odnos Grada s udrugama. Posebno je izdvojena Zagrebačka strategija izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2011. do 2015. zahvaljujući kojoj Zagreb prednjači u skrbi za svoje sugrađane.

Domaćin susreta bio je predsjednik Gradske skupštine Boris Šprem koji je, zajedno s gradonačelnikom Milanom Bandićem saslušao pohvale, ali i probleme s kojima se svakodnevno susreću udruge u svojemu radu. Gradonačelnik Bandić ih je pozvao da se uključe u rad mjerodavnih ureda kako bi se sve što im je potrebno na vrijeme uklopilo u materijal koji će biti upućen na razmatranje gradskim zastupnicima. Gradonačelnik je otklonio i bojazan da će se u proračunu za 2012. smanjiti sredstva namijenjena njihovu funkcioniranju .


Na susretu s udrugama osoba s invaliditetom u ime grada bile su potpredsjednice Skupštine Morana Paliković Gruden i Tatjana Holjevac, pročelnica za socijalnu zaštitu i invaliditet Višnja Fortuna, pročelnik za zdravstvo i branitelje Zvonimir Šostar te gradski zastupnik Josip Petrač kao predstavnik osoba s invaliditetom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

udruge osoba s invaliditetom, grad zagreb, boris šprem, milan bandić