A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/sundance_film_festival_egyptian_theater_03.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novi filmovi Stephena Frearsa i Spikea Leeja na Sundanceu | Politika+
Kultura

FILMSKI FESTIVAL: Novi filmovi Stephena Frearsa i Spikea Leeja na Sundanceu

Najnoviji filmovi Stephena Frearsa i Spikea Leeja bit će među novitetima prikazanima od 19. do 29. siječnja 2012. u Park Cityju.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Najnoviji filmovi Stephena Frearsa i Spikea Leeja bit će među novitetima prikazanima od 19. do 29. siječnja 2012. u Park Cityju na filmskom festivalu Sundance koji je osnovao Robert Redford, objavili su organizatori.

Službeni program obuhvaća 16 igranih i 16 dokumentarnih američkih filmova te 14 igranih i 12 dokumentarnih stranih filmova.

Izvan službenog programa prikazat će se "Lay The Favorite" britanskog redatelja Stephena Frearsa s Bruceom Willisom i Catherine Zeta-Jones u glavnim ulogama. Radnja filma smještena je u kazinima Las Vegasa.

U filmu "Red Hook Summer" Amerikanca Spikea Leeja pripovijeda se o ljetu koje dječak iz Atlante provodi s djedom u njujorškom Brooklynu.

Među ostalim novim filmovima prikazat će se triler Rodriga Cortesa "Red Lights" sa Sigourney Weaver i Robertom de Nirom u naslovnim ulogama te "2 Days in New York" francuske glumice i redateljice Julie Delpy, s Chrisom Rockom u glavnoj ulozi.

Susan Sarandon glumi u komediji "Robert and Frank" Jakea Schreiera, zajedno s Jamesom Marsdenom i Liv Tyler.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

sundance, filmski festival