A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/footloose-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Želim činiti dobro: Ekipa mjuzikla Footloose u akciji prikupljanja igračaka | Politika+
Scena

HUMANITARNA AKCIJA: Želim činiti dobro: Ekipa mjuzikla Footloose u akciji prikupljanja igračaka

Pomoć za male bolesnike s Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Piše: PolitikaPlus

Glumci i pjevači mjuzikla ''Footloose'' djecu iz Onkološkog odjela Klinike za dječje bolesti Zagreb odlučili su razveseliti igračkama, pa je tako pokrenuo veliku akciju sakupljanja igračaka. U humanitarnoj akciji ''Želim činiti dobro'', male bolesnike  tijekom prosinca razveseliti će svojim posjetom, pjesmom i plesom.

''Footloose'' poziva sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarnu akciju i, ako su u mogućnosti, kupe novu igračku, društvenu igru ili slikovnicu kao dar oboljeloj djeci.

S obzirom da su mali bolesnici sa Onkološkog odjela izuzetno osjetljivog zdravlja, u cilju njihove zaštite, nije moguće prikupljati igračke koje su napravljene od pliša, igračke koje se lako mogu zaprljati kao i igračke koje mogu naštetiti zdravlju malih bolesnika. Međutim, plastične igračke, društvene igre i druge igračke koje će mališanima donijeti radost i više su nego dobrodošle pa ''Footloose'' poziva sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarnu akciju i, ako su u mogućnosti, kupe novu igračku, društvenu igru ili slikovnicu kao dar oboljeloj djeci.

Tim Footloosea izradit će i veliku blagdansku čestitku za svoje male prijatelje iz Klinike i to sastavljenu upravo od poruka koje na Facebook stranici mjuzikla ostave svi fanovi, djeca za svoje vršnjake ili pak odrasli. Svoje čestitke sa željama za ozdravljenje svi mogu dostaviti i osobno u papirnatom obliku. Sve pristigle čestitke tada će se spojiti u jednu veliku čestitku vedrine i veselja za sve bolesne mališane u Klinici.

Kako ističu, lakonogi tim mjuzikla voli činiti dobro pa tako uopće nije potrebno kupiti ulaznicu za ''Footloose'' kako bi bilo moguće sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji. Dovoljno je čestitku ili igračku dostaviti svakog radnog dana od 16 do 19:30 sati ili subotom od 12 do 16 sati na blagajnu kina Studentskog centra (Savska 25) najkasnije do 09. prosinca ili ih donijeti na sam dan igranja predstave 09. prosinca kada će se ''Footloose'' još jednom rasplesati Zagreb.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

želim činiti dobro, footloose, humanitarna akcija