A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/rachelcrowe2Xfactor_09122011_screenshot.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO 13-godišnja Rachel nakon ispadanja: Mama, obećala si!!! | Politika+
Scena

PLAKALA I JECALA: VIDEO 13-godišnja Rachel nakon ispadanja: Mama, obećala si!!!

Rachel je pala na pod i nekontrolirano počela plakati i jecati. Dok je voditelj ostao zbunjen, Nicole se uhvatila za glavu...

Piše: PolitikaPlus

Dok su završnice reality i talent showova u Hrvata poprilično lišene emocija, to nije slučaj u SAD-u. Pokazuje to i dramatična završnica jedne od polufinalnih epizoda američkog X Factora. Žiri je morao birati tko ostaje između dvoje polufinalista, 20-godišnjeg Marcusa Cantyja i 13-godišnje Rachel Crow.

 

Žiri se izjasnio s dva glasa za Rachelin ostanak i jedan za Marcusov ostanak. Kad je Nicole Scherzinger došla na red za izjašnjavanje, zbunila se, skoro rasplakala i nije mogla preuzeti odgovornost izbacivanja bilo kojeg od njih dvoje, pa je glasala za Marcusa. Njezinim glasom Marcus i Rachel su izjednačeni pa je publika odlučivala o ostanku.

 

Dok se Rachel cijelo glasanje žirija hrabro držala i čak tješila Nicole da ne plače, u trenutku kad je voditelj Steve Jones obznanio da je publika odlučila da Rachel ide kući, dogodilo se neočekivano. Rachel je pala na pod i nekontrolirano počela plakati i jecati. Dok je voditelj ostao zbunjen, Nicole se uhvatila za glavu, na pozornicu je dotrčala majka ucviljene curice i počela je tješiti. Djevojčica je uzvikivala majci: "Mama, obećala si. Mama, obećala si!"

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DJEVOJČICA, X Factora, SCENA