A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/jennifer-aniston-hot2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pogledajte tko je proglašen za najseksi ženu svih vremena! | Politika+
Scena

TITULA: Pogledajte tko je proglašen za najseksi ženu svih vremena!

Magazin Men's Health sastavio je listu 100 najseksi žena svih vremena.

Piše: PolitikaPlus

Vjerovatno se mnogi neće složiti s ovom konstatacijom, no magazin Men's Health na prvo je mjesto najseksi žena svih vremena smjestio glumicu Jennifer Aniston.

 

Prvo mjesto i laskavu titulu po njihovom je mišljenju zaslužila Jennifer Aniston. Prije svega ona je prirodna, zabavna, nije dosadna kao druge zvijezde, dobro glumi i izgleda, jednostavno, kroz cijelu svoju karijeru Aniston je ostala seksi, duhovita i nepogrešivo stvarna. Iz tog razloga ona je naša najseksi žena svih vremena', stoji u objašnjenju magazina.U razgovoru za Men's Health Aniston je izdvojila svoje favoritkinje: 'Mislim da je izjednačeno između Brigitte Bardot i Glorije Steinem. Ali ako baš moram odabrati jednu, onda je to Gloria jer ona je sve u jednom, cijeli paket, a to je seksi.'Priznala je i da joj je na muškarcu, osim savršenih trbušnjaka, najseksi duhovitost, suosjećanje, nježnost i ego u pravim proporcijama.10 najseksi žena prema magazinu Men's Health:


1. Jennifer Aniston
2. Raquel Welch
3. Marilyn Monroe
4. Britney Spears
5. Madonna
6. Ursula Andress
7. Bettie Page
8. Pamela Anderson
9. Jane Fonda
10. Angelina Jolie

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Jennifer Aniston