A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/marijana%20i%20nemes.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Marijana za blagdane neće biti s Nemešom, već doma s kćeri | Politika+
Scena

PLANOVI: Marijana za blagdane neće biti s Nemešom, već doma s kćeri

Marijana Čvrljak sljedeći tjedan odlazi iz Beograda kako bi Božić dočekala s roditeljima i kćeri Korinom. U Beogradu je baš svaki dan kuhala.

Piše: PolitikaPlus

Evo, vratio sam se u Hrvatsku, ali mi je bilo jako lijepo mjesec dana u Beogradu. Živio sam u stanu s Nemešom i Marijanom. Dobro smo se slagali, pohvalio se za 24 sata Horvat Čagalj (33).

Bivši stanar BB kuće dodao je kako je Marijana Čvrljak (27) svaki dan kuhala, a on je s Nemešom (22) čistio i odlazio u trgovinu. U Beogradu je Horvat snimao prve epizode nove zabavne emisije koja još nije emitirana. Izvlačio je nagrade iz bazena s pjenom i dijelio ih publici, a snimio je i modni editorijal.

 

Horvat će do Božića biti u Zagrebu s Lesterom i Nikolom, a onda odlazi obitelji. Tako će se i Marijana sljedeći tjedan vratiti u Knin kako bi blagdane provela s roditeljima i kćeri. Nemeš trenutačno snima pjesme za prvi album i ide na fakultet. I on će blagdane provesti s majkom i ocem.

Bivši stanari BB-a u petak su bili na otvorenju novog kluba u srpskoj metropoli. Zaljubljeni par i prijatelj Horvat družili su se u separeu. Dok su se golupčići mazili, Horvat je pričao s pjevačicom Anabelom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NEMEŠ, MARIJANA ČVRLJAK, HORVAT ČAGALJ