A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/darko-milinovic-vrucina-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HDZ-ova blagajnica: Darku Milinoviću sam mjesečno isplaćivala 10.000 kuna | Politika+
Hrvatska

CRNI FONDOVI: HDZ-ova blagajnica: Darku Milinoviću sam mjesečno isplaćivala 10.000 kuna

- On bi nazvao i pitao me: Branka, imaš li ono za mene?

Piše: PolitikaPlus

Tijekom istrage u aferi Fimi Media  na površinu je isplivao podatak da je ministar zdravstva i potpredsjednik HDZ-a primao gotovinske iznose, za koje je on ustvrdio da se radi o donacijama za razrušenu crkvu u Bilaju, dva puta po 35 tisuća kuna. Priču je potvdrio i tamošnji župnik. No, prema pisanju Jutarnjeg lista, Milinović je na ruke primio mnogo veće svote, navodno ukupno 200.000 kuna.

Branka Pavošević, bivša blagajnica HDZ-a, ispričala je istražiteljima da je Milinoviću od veljače 2008. do srpnja 2009. godine kada je s dužnosti premijera odstupio Ivo Sanader, po izravnom nalogu bivšeg premijera, isplaćivala Milinoviću 10.000 kuna mjesečno.

- On bi nazvao i pitao me: Branka, imaš li ono za mene? Ja sam znalao čemu se radi i dogovorili bismo se kada da dođe - rekla je Pavošević istražiteljima, navodeći da je sačuvala neke 'uplatnice', odnosno komadiće papira na kojima je zapisivala te transakcije. Milinović navodno nije redoviti uzimao taj novac, već se događalo da uzme za više mjeseci unatrag.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BRANKA PAVOŠEVIĆ, CRNI FONDOVI, DARKO MILINOVIĆ