A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dinomerin-625-9112011-pressfoto.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dino Merlin stiže u Arenu: Donosim onaj najbolji dio sebe, a to su moje pjesme | Politika+
Scena

KONCERT: Dino Merlin stiže u Arenu: Donosim onaj najbolji dio sebe, a to su moje pjesme

'Uzbuđen sam i sretan što ću napokon održati koncert u najljepšoj, ali i najvećoj dvorani u Hrvatskoj.'

FOTO: Dino Merlin
FOTO: Press fotografije
Piše: PolitikaPlus

Jedna od najvećih zvijezda s prostora bivše Jugoslavije, kantautor Dino Merlin, napokon dolazi u zagrebačku Arenu i hrvatskoj publici priprema nezaboravnu glazbenu večer.

 

Konačno će i zagrebačka publika imati priliku biti dijelom glazbene karavane koju pamtimo po nekoliko spektakularnih koncerata na sarajevskom Koševu kao i u nekim od najljepših koncertnih prostora u Hrvatskoj, kao sto su pulska, splitska i osječka Arena. Dugoočekivani koncert Dine Merlina održat će se u Areni Zagreb, 22. prosinca 2011. u 20 sati.

"Uzbuđen sam i sretan što ću napokon održati koncert u najljepšoj, ali i najvećoj dvorani u Hrvatskoj. Moja publika u Hrvatskoj zaslužuje veliki koncert na kojem će sa mnom podijeliti moje najveće hitove. Obećavam vam nezaboravni glazbeni doživljaj i donosim onaj najbolji dio sebe, a to su moje pjesme", kaže Dino uoči koncerta.

 

Karijeru Dine Merlina obilježile su pjesme uz koje su stasale generacije, ali i koje su pečat proteklog vremena i slika svih naših radosti, ljubavi, strahova i tuga. Većina hitova biti će 22. prosinca izvedena u zagrebačkoj Areni; bit će to retrospektiva njegovog dugogodišnjeg stvaralaštva. Ne propustite biti dijelom koncerta koji vam u Zagreb donosi dašak Sarajeva i puno dobre glazbe. Dođite 22. prosinca na koncert Dine Merlina u zagrebačku Arenu.

Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr od četvrtka 10. studenog 2011. Cijene ulaznica su: parter 130 kuna, tribina dolje 150 kuna i tribina gore 130 kuna. Za kupnju ulaznica u Vip ložama obratite se na email: agencija.polifonija@gmail.com.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ARENA