A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zeljko-jovanovic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jovanović: Mamić je bahati licemjer, vrijeme je da on i nesposobni Marković odu iz hrvatskog sporta! | Politika+
Sport

ODLUČNO!: Jovanović: Mamić je bahati licemjer, vrijeme je da on i nesposobni Marković odu iz hrvatskog sporta!

Treba isušiti močvaru zvanu HNS!

FOTO: Željko Jovanović
Piše: PolitikaPlus


"HNS je velika močvara neodgovornog ponašanja u kojoj, slikovito rečeno, ima mnoštvo komaraca koji lete, sišu krv i šire malariju. Problem malarije i sisanja krvi iz hrvatskog sporta ne može se riješiti tjeranjem jednog komarca. Treba isušiti cijelu močvaru!"

Željko Jovanović, donedavno SDP-ov zastupnik poznat po oštrom jeziku u napadima na vladajuću stranku, opravdava svoju reputaciju i na svojoj predstojećoj funkciji - ministra znanosti, obrazovanja i sporta. Jovanović je žestoko udario po Hrvatskom nogometnom savezu, u kojem niti nakon posljednjih dokaza truleži u njihovoj konstrukciji, nisu spremni na promjene, a kamoli podnijeti konzekvence.

- Ovo što se sada događa u HNS-u i našem nogometu podsjeća me na malaričnu močvaru, a onda nije rješenje loviti komarca po komarca, nego isušiti cijelu močvaru, kaže Željko Jovanović najavljujući odlučnu akciju, a ne zaustavlja se na HNS-u općenito, već udara po konkretnim osobama koje smatra najodgovornijima. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekao je da bi Vlatko Marković otišao sam s pozicije kojoj nije dorastao, da u njemu postoji trunka moralne odgovornosti i svijesti o onome što se događa.

Zdravko Mamić je s Vlatkom Markovićem dio te močvare koju treba osušiti, kaže Jovanović, a na Mamićev komentar da ne bi nikad napravio ono što je napravio Maleš, sve da mu stave žarač u guzicu, ne ostavlja ni najmanje mjesta dvojbi koga smatra odgovornim za ovakvo stanje u hrvatskom nogometu.

- To upućuje da je kukavica. On je, kad gledamo što je i kako radio proteklih godina, jedan bahati licemjer i kukavica koji misli samo na sebe. Na žalost nije jedini takav u vrhu i ostalih sportskih saveza u Hrvatskoj. Njemu i takvima nije mjesto u hrvatskom sportu, zaključuje odlučno Jovanović, kojeg očito nimalo ne zabrinjava nedostatak zastupničkog imuniteta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nogomet, ivica maleš, hns, Zdravko Mamić, Željko Jovanović, Vlatko Marković, korupcija