A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/john%20travolta1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

John Travolta stigao u Sarajevu radi snimanja filma | Politika+
Scena

KILLING SEASON: John Travolta stigao u Sarajevu radi snimanja filma

John Travolta stigao je u srijedu navečer u Sarajevo zbog snimanja novoga filma "Killing Season", objavili su mediji u BiH.

Piše: PolitikaPlus

Nakon dolaska ispred hotela Europa u središtu Sarajeva okupljenim novinarima je samo rekao da je "u Sarajevu zbog filma". Nije međutim poznato hoće li se u glavnome gradu BiH, gdje će Travolta, po navodima medija ostati tri dana, snimati scene za novi film.

 

Prema medijskim navodima hollywoodski glumac je tijekom dana privatnim zrakoplovom sletio u Zagreb nakon čega se automobilom uputio u BiH. Mediji objavljuju i da je ručao na planini Vlašić u tamošnjem hotelu Blanca gdje se slikao s direktoricom Nikolinom Jovanović.

 

Travolta bi trebao zajedno s Robertom De Nirom glumiti u filmu "Killing Season", čije snimanje treba početi 16. siječnja sljedeće godine. Prema najavama ovaj film govori o životu američkog vojnog veterana (De Niro), koji živi u udaljenoj planinskoj kolibi te se neočekivano sprijatelji s europskim turistom (Travolta).

 

Prema scenariju turist je u stvari srpski vojnik koji je u potrazi za osvetom. Nakon što to De Niro otkrije slijedi otvoreni rat u surovim vrletima američkih planina Appalachian. "Killing season" je prvi zajednički film u kojemu će glumiti De Niro i Travolta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

novi film, sarajevo