A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/artomat%20zagreb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ovogodišnji artOmat nudi unikatne umjetičke proizvode | Politika+
Kultura

KREATIVNI SAJAM : Ovogodišnji artOmat nudi unikatne umjetičke proizvode

Sutra se u galeriji Prsten otvara sajam namijenjen svim ljubiteljima dizajna, umjetnosti, performansa i radionica.

Piše: PolitikaPlus/Hina

U organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika sutra se otvara artOmat-sajam unikatnih umjetničkih proizvoda, performansa i radionica. Otvaranje je zakazano u 19 sati u Galeriji Prsten, a svi ljubitelji dizajna, umjetnosti, performansa i kreativnih radionica pozvani su da do Badnjaka posjete artOmat.

 

Tijekom osmodnevnog druženja na popularnoj i jedinstvenoj lokaciji u Zagrebu, građane očekuju svakodnevne besplatne radionice koje će se održavati u Klubu Doma hrvatskih likovnih umjetnika

Renomirani će performeri pred očima javnosti svakodnevno izvoditi spektakularne i interaktivne performanse, dok će u atraktivnom galerijskom prostoru Prsten, u božićnom ugođaju i interijeru, afirmirani mladi umjetnici i umjetnice te modni/grafički/produkt dizajneri i dizajnerice izlagati i prodavati svoje nekonvencionalne i unikatne proizvode.

 

Tijekom osmodnevnog druženja na popularnoj i jedinstvenoj lokaciji u Zagrebu, građane očekuju svakodnevne besplatne radionice koje će se održavati u Klubu Doma hrvatskih likovnih umjetnika, a vodit će ih vrsni umjetnici i umjetnice koji će polaznicima pomagati u izradi božićnih poklona. Najavljene su radionice lampiona, glinenih brodova, božićnih ukrasa i origamija, mobila i dr.

 

U suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, sajam će se održavati i ispred Doma hrvatskih likovnih umjetnika- pod nazivom Advent na Meštrovićevom paviljonu, gdje će se naći bogata gastronomska ponuda i čuti svakodnevni muzički program.